Wednesday, February 15, 2012

2 down! Another 2 to go~



Alhamdulillah.Alhamdulillah. Alhamdulillah!!
Dah lepas pun paper Biochemistry dan jugak Physiology...
Dah abis 2 paper ni macam dah abis final gamaknya ya. Hehe... Takde lah sampai macam tu kot. Cuma rasa kurang lah sikit debaran hati ni haaa, kalau setiap kali nak exam tuh. Ish3...
Tambah lagi dengan kejutan hari ini....

Abaikan kalau ada jawapan yang salah tuh. Huhu

Eh nak cerita ke tak apa benda nya yang kejutan hari ni tuh? Takdelah surprise mana pun... Cuma, nak cakap lah jugak kan. Macam ni, bila sampai kertas jawapan/soalan ke meja. Dan lepas dah tulis nama bagai. Saje je lah selak nak usha soalan-soalan dia kan. Sebaliknya, tgok2 ada ruangan jawapan untuk soalan esei dan MCQ semata-mata. 
Dah mula gelabah.
Sebab, makluman yang diberitahu hanya ada soalan MCQ dan True/False sahaja....??? Apa fungsi ada nya banyak kertas kosong ni.. Aku dah bingung. Tapi, cuba lah jugak jadi cool. Menggelabah mana pun, kalau benda tak pasti ni... Tak jadi jugak kan. Memang terkejut lah... 
Lepas tu dengan takde soalan nya lagi....
Lagi lah macam terpinga-pinga dan terkedu. Apakah?? Dorang ni nak main-main ke apa? Haha..
Aku perasan gak waktu tuh semua orang dah gelisah. Adoi.
Yelah, sebab waktu jawab Physiology yang lepas, soalan dan jawapan pada satu unit kertas yang sama. Perghhhh, rupa-rupanya.... Memang asing. Ada gak 'sheet' soalan yang lain lepas tuh. Tak menyabar gamaknya. Apa nak jadi ntah....
Sampai je kertas soalan  tu kan kt tangan , terus usha jenis soalan yang akan dijawab... 
Alhamdulillah, nasiblah takde esei wehhhhh!!!
Selamat je menjawab soalan-soalan tuh.
Hurmmm, surprise lah sangat kan.
Habis semua menggelabah. Hahahaha.... :p
Dah lah hari pertama tuh(waktu paper physio), dapat je kertas soalan. Tak tahu nak buat apa. Nak tulis nama kt mana. Apa benda nya yang nak ditulis tu? Semua benda nampak macam asing je... Jahil tak aku? adoi.. Hehe. Itulah, suruh belajar arab sambilan taknak. Kan dah jadi macam ni.  Ish3...



Banner yang diletakkan di Ghamaah.
Dapat rasa tak apa yang aku rasa. Proud to be a foreigner student~

InsyaAllah, paper seterusnya ialah Anatomy (ketakutan semua orang, eh mungkin aku sorang je kot) dan Histology.... 
Fighting. Fighting. Fighting!












Balik dari exam Biochemistry tadi, sempat membeli belah. Takdelah beli belah apa sangat pun. Sekadar jajan coklat untuk stok letak kat rumah. Maklum lah musim sejuk, perut asyik lapar je. Beli lah sikit sekadar untuk mulut mengunyah. Hehe... 
Beli 3 kotak jajan ni dengan harga 25.5 LE iaitu bersamaan RM13... Errr, okaylah kot. Boleh tahan sebulan lah jugak. Sebab aku beli bundle camni ialah kadang-kadang tu malas nak turun pergi kedai semata-mata nak beli jajan. Oyeaaahhhh~ :p





2 comments:

farhana latiff said...

nad! Follow blog kita,ann.
http://cestlaviedeann.blogspot.com/
blog lama kena hacked ='(

naDya SaRwaNi said...

baiklah anne! =)
i follow you.. hehe...