Wednesday, June 27, 2012

Oyeah!



Ahah! Macam biasa. Dah habis satu paper, terus nak update. Tchhh, gedik~ 
Alhamdulillah, physio - written+oral. Selesai jugak! 
Hooraay...Hooray...



Lagi sekali. Selamat tinggal PHYSIOLOGY..
Selamat lah kalian dalam kotak itu. InsyaAllah, tidak akan dipertemukan lagi kita di lain waktu!
Hewhewhew~


Apesal macam suka sangat?!
Haihhh... Nak bergumbira sekejap je ni. Sat lagi nak gerak study Human right(28/6-esok) dan Biochemsitry(4/7)
Perjuangan belum tamat lagi.
Misi belum selesai lagi.
Takperlu nak hoorayhooray sangat lah :p


InsyaAllah, sikit je lagi ni. Taksabar taksabar sangat dah ni. Huhu..
Pray the best for us :)





Short update from me.
Still counting the days... Hurmmm~



Hi, sweet stalkers!







2 comments:

nadzirah sofia said...

all the best :)

naDya SaRwaNi said...

@nadzirah sofia
Syukran sweet stalkers :)