Monday, March 7, 2011

GoLDeN NiGhT of AsasiAn UM 10/11


Selamat dtg ke PICC, budak2 PASUM.. sgt masyuk weh! dewan besar n cantik k0t! 




Bersedia dah ni, nk masuk dewan makan cmni.. Haha..



`Invitation CarD` yg cLass gitu! cantik & nmpk grand..

kit0rg masuk lmbat skit.. n cm segan k0t sbb majlis dh mula.. waktu tu dr azilah tgh  berucap! huhu.. terkial2 kt0rg nk cari meja... aduh! kalut jgak lah.. tp, skjap jew.. nk sgt perhatian?! ha! nah amik kau.. haha... 0k! dh jmpa meja, jd kena duduk diam2 n teruskan majlis.. lapar, jd aku tggu mknn je nih... :=)
sambil makan, ada persembahan.. persembahan pembukaan, tarian tradisi0nal.. menang feseni k0t, dpt n0 2.. hehe... diikuti dgn prtnjukan silap mata, persmbahan puisi, n nasyid! semua persembahan tuh best! memg terbaik... 



Menu makan malam yg bertemakan `chinese` @ makanan cina





pembuka selera yg boleh la dikatakan sedap.
perut dh lapar, xyah ckp bnyk.. redah je apa yg ada di depan mata...



keadaan meja mkn. s0pan x? hehe..




kdg2 rasa bosan. Posing dpn kamera pun jd ntah pa per!





suasana dlm dewan yg penuh gemilang.
Dan dipenuhi dgn pelajar2 asasi  UM sesi 10/11 seramai kira-kira 1500 org!



BEST PIC ON THE DAY!


me


Faezah


Micak


Di meja makan. Sopan santun menjaga tata tertib konon.. haha..
Padahal, c0mot gler mkn.. ;p


Dolah n Arep.. lelaki idaman wanita malaya! haha..


PRINCE N PRINCESS OF THE NIGHT!!



Prince of the night tuh aku kenal lah jugak! Nama glamour dye-ijat.. Kenal pun sbb masuk b0ria, kalau tak menang takde nya nak bergambar cmtu.. Lagi2, dye bdak fizikal.. Maksud aku, Susah nak berkawan dengan budak fizikal... Kiranya, aku untunglah!! Haha.. Takpasal2 je ijat bajet nanti.. 
Princess dye pun dak fizikal jgak, jd aku tak knal pun.. huhu. Alaaa, takpe... Saje je nak bergambar... Dia memang cantik malam tu. Sangat berani & look gorgeous kot.. Baju dia memang cantik!!! 
Bukan mcm ijat.. Abg Syed yg sponsor! wekkk... memang tak aci. Hehe.



Betul lah ada org tu ckp, dinner nih acara kemuncak & yg pling best adalah waktu bergambar je! Buktinya, bnyk jgak lah aku bergambar.. hehe... tp, yg sedihnya! takde gambar dgn kawan-kawan group Z2.. sedih kot... macam tak lengkap je dalam album sbb takde gambar dgn dorg...


HEBAT!! happy family in PASUM..


Ayu2 sungguh gadis di atas..



jeles dgn ker0ngsang kt abg syed tuh! haha.. murah kata nya.. tp, seriuzly nmpk mahal n cantik! huhu...



Geng boria! abg syed dtg tak bgtau pun.. nk wt surprise kata nyer.. huhu..



last pic sebelum beransur pulang! 

kami gerak sama2.. pergi n balik.. naik keta sewa k0t! ish3x, baru asasi.. rancangan nk mer0nggeng tu ada jew.. haha.. last2, bukan nyer brjalan sakan pun.. macam2 bnda brlaku.. i-p0d d0lah hilang lah. yg x bleh blah nya, ada insiden di mana kna tahan dgn p0lis.. seriuzly cuak giler n ntah pa per.. haha.. x tau lah nk salah kan sape.. subhanallah.. aku dh lah mngntuk+penat waktu tuh.. p0lis tu plak sibuk nk temuduga mcm2 kt d0lah... cter dye cmni.. klu ikutkan si arep yg bwk keta.. tp, waktu tu arep dh penat gler.. tu yg tukar jap dgn d0lah... kt0rg xdelah nk kata apa.. kt0rg risau jgak dgn keadaan si d0lah ni yg baru kehilangan i-p0d.. selamat ke dye nk bwk ni.. stabil ke em0si dye ? pastu, pd suatu ketika, Dolah bwk keta laju giler sbb nmpk jln tuh mcm lurus n prasan lah jgak juncti0n yg kt dpn tuh cm jalan lurus n x jngka pun yg sbnarnya simpang tuh cm laluan masuk rumah istana atau bangsawan mne ntah.. malam kn waktu tuh. jd, cm x nmpk sgt..lg2, masing2 waktu cm penat n x brape nk perasan... jd, d0lah pun hmpir trbabas.. ad0i.. kebetulan plak, ada p0lis tgh duk wt 0perasi brhmpiran dgn tmpat kejadian! memg gler lah! dye sruh D0lah kluar keta, mnx lesen+ic semua.. nada ckp dh lah garang.. aku cuak+biasa2 la jgak.. sbb dh penat.. aku fkir nk td0 je pun waktu tuh.. padahal, kna lah risau kn.. haha... kejam lah aku ni!errr, x lama lpas tuh sruh kt0rg sume kluar n matikan enjin plak.. mnx ic semua.. penat lah p0lis 0iii! Dolah lah yg kena agak teruk skit.. atas tuduhan, pndu kereta laju n berbahaya, pastu dgn lesen P lg yg xde pelekat P kt keta.. dh 2 kesalahan k0t! haha.. memg masyuk.. kna saman ke? xde lah.. slepas hmpir stgh jam kt situ, lpas kna s0al siasat n tazkirah pagi 0leh p0lis2 tuh.. kami pun dilepaskan n diberi peluang! alhamdulillah.. tp, dgn syarat dolah x bleh bwk keta lg.. jd, si arep lah yg kena bwk balik kt0rg dgn slamat nya ke k0lej...
dipendekkan cerita, dlm pkul 4 pg cmtu, singgah kt Bangsar, mkn mc`D... sebenarnya, penat+ngntuk+tidur! tp, ntah laa... ikut jela.. mkn lah skit2 kn.. :D  last2, blik k0lej pkul 5 stgh pagi jgak! lambat lah plak... huhu.. pastu, es0knyerrrr bgun pkul 11 pg! memg trbaik ah! huhu...


gemuk la weh!! :p




Majlis MALAM EMAS PASUM 10/11 memg terbaik! 

terima kasih JKP n ajk2 yg terlibat secara langsung atau x langsung.

Tahniah juga bg mereka2 yg menerima anugerah2 pd mlm tersebut, lg2 yg berkaitan dgn akademik! sy sgt jeles.. klu lah masa boleh di putarkan kembali, sy nk jd mcm d0rg n dampingi 0rg2 yg brjaya ni n k0rek sebanyak mana rahsia kejayaan mereka smpai mrka bleh jd sebegini hebat!

terima kasih diucapkan- khusus geng Z2, team b0ria FESENI, 6131 NEGU n seluruh pelajar PASUM sesi 10/11! ALL THE BEST utk k0rg semua...

akhir sekali, jutaan terima kasih diucapkan pd para pensyarah, tutor n demonstrator makmal2. Yg tlh mmberi tnjuk ajar kpd kami dlm bntuk apa jua pengajarn n pembelajaran.. sem0ga terus bersemngat membangunkan pendidikan negara.. khususnya di PASUM sndiri.. sem0ga PASUM terus kukuh n berjaya!






2 comments:

totoromalas said...

wah.... best2... kitorang dlu dinner pasum 2008/2009 kat palace of golden horses, pon chinese cusine gak... tp tgk yg korang pye cam lg gempak la... nice ;0

Nadya Sarwani said...

best lah jgak! hehe... alhamdulillah segalanya brjalan dgn lancar! memg grand majlis nih! syabas kpd JKP ASASIANS!! :D